2011. április 27., szerda

Gerilla önéletrajz módszerek - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Ezzel a módszerrel 3 hónapon belül álláshoz juthatsz, és ezért a könyv szerzője pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Tehát, ha kockázat nélkül akarod megvásárolni, válaszd a www. gerillaoneletrajz. hu oldalt, így újonnan megvásárolhatod a terméket. Ennyivel tartozom a szerzőnek, hisz a módszerei tényleg extrém szokatlanok, és rendkívül hatásosak. Tutira bejuttatnak interjúk tucatjaira. Kezdetben én is szkeptikus voltam, majd 1 hónap rágódás után a könyv tanácsait megfogadva elkészítettem a gerilla önéletrajzom. Azóta folyamatosan járok interjúkra, és én válogatok a cégek közül. Az egyik leghihetetlenebb eredményem az volt, amikor egyik pénteken 17: 57-kor kiküldtem egy közismert cég első emberének a CV-m, még aznap 19: 41-re (!! ) személyesen válaszolt, hogy köszöni a jelentkezésem, és továbbítja a kereskedelmi igazgatónak megfontolás céljából. Azóta felvettek, igaz nem oda, de legalább olyan jó helyre.
Kérem, h. olyan ember válassza termékem, aki valóban nem tudja kifizetni a Gerilla Önéletrajz új árát, mert elsősorban nekik akarok segíteni. (Ez egy fénymásolt példány amúgy, ami nem csökkenti felhasználási értékét).
A Gerilla Önéletrajz Módszerek a következő elemeket tartalmazza:
- Gerilla Önéletrajz Módszerek tanulmány  71 oldalas
- Gerilla Önéletrajz  minta Microsoft Word formátumban 5 db
- Gerilla Kísérőlevél minta Microsoft Word formátumban 5 db
- Web 2 Internetes álláskeresési gerilla stratégiák 14 oldalas tanulmány
- Gerilla Önéletrajz  minta angol nyelven Microsoft Word formátumban 5 db
- Gerilla Kísérőlevél minta angol nyelven Microsoft Word formátumban 5 db
A Gerilla Önéletrajz Módszerek legfontosabb eleme egy 71 oldalas tanulmány, mely az alábbi kérdésekre ad választ:
 
Mi az a két dolog, amit mindenképpen el kell végezned, mielőtt egy szót is írnál az önéletrajzodba? (Megtudod a 12-16 oldalakon. )
Hogyan változtathatod meg a hozzáállásod, hogy a leendő munkáltató szemében egy teljesen átlagos álláskeresőből egy különleges értéket képviselő szakemberré válj? (válasz a 16. oldalon)
Fedezd fel, hogy mi a Gerilla Önéletrajz 8 építőeleme – köztük 3 varázslatos eszköz – amiknek köszönhetően folyamatosan csörög majd a telefonod! (17-29 oldal)
Mire fektess nagyobb hangsúlyt az önéletrajzban: a múltbeli feladataidra vagy a pozitív tulajdonságaidra? Esetleg egyikre sem?? Részletek a 22 oldalon.
Hogyan alkalmazhatod Te is azt a hatásos marketing eszközt, melyet alapítványok is előszeretettel használnak adománygyűjtésre? (25. oldal)
Kik azok, akiknek semmi esetre sem szabad Gerilla Önéletrajzot küldened, és miért? (Válasz a 28. oldalon)
Nincs egyetemi vagy főiskolai diplomád? Semmi probléma, hiszen használhatod azokat az apró szövegírási trükköket, amik mindig beválnak. (29-30. oldal)
Hogyan érheted el, hogy mások dicsérjenek Téged – és ezáltal a munkáltatók szinte sorban álljanak, hogy beszélhessenek veled? Ugyanezt a technikát használják multinacionális vállalatok is, hogy megtöbbszörözzék eladásaikat és ezzel dollármilliárdokra tegyenek szert. A módszert megismerheted a 31-32. oldaon.
Érdemes beleírni a hobbidat és az érdeklődési körödet az önéletrajzba? Talán… Meglepő magyarázat a 34. oldalon, hogy oldottabban kezdd az interjút.
Hogyan lehet megoldani az álláskeresés két legnehezebb kérdését, avagy hasznos tanácsok azoknak, akiknek nem folyamatos a karrierjük vagy pályát szeretnének váltani? (40. oldal).
7 ‘ halálos’ dolog, amit ki kell hagynod az önéletrajzodból. Kettőt már most elmondok: az egyik, hogy miért hagytál ott egy céget, a másik pedig a semmitmondó pozíció nevek. Tudd meg az összes többit a 44-45. oldalon!
Mit jelent az önéletrajz kereső-optimalizálás, és hogyan érheted el már csak ezzel az egyetlen eszközzel, hogy több fejvadász hívjon, mint eddig bármikor? (49-50 oldal)
A Jolly Joker kísérőlevél 6 fontos alkotóeleme, … és elsajátíthatod a szórólapok azon titkát, aminek – könnyen lehet – hogy a következő állásodat köszönheted majd. (58. oldal. )
Hogyan kérj interjú időpontot a Gerilla Kísérőlevélben? Ezzel az apró, de aranyos módszerrel megfordíthatod a játékot – most már nem Te fogsz várni a cégek hívására, hanem ők a Tiédre. El tudod képzelni, milyen vicces lehet ez? (60-65. o. )
Mi az a ravasz mondat a Gerilla Kísérőleveled végén, ami arra késztetheti a leendő munkáltatót, hogy még egyszer elolvassa a levelet, és nyomban a telefonért kapjon? (Tudd meg a választ a 66-67. oldalon)
… és még sok-sok hasznos tanács.
 


Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 21:12
. Gerilla önéletrajz módszerek - Jelenlegi ára: 4 300 Ft