2011. április 25., hétfő

Pletykafészek 2 db jegy 05.19 6.sor Centrál - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó 2 jegy a Centrál Színház legújabb őrületére, a
PLETYKAFÉSZEK c. előadásra.
időpont: május 19. csütörtök, 19h
székek: földszint 6. sor 10-11 (egy másik aukciómon van még 2 jegy e kettő mellé, ha 4en mennétek)
helyszín: Centrál Színház Nagyszínpad, VI. Révay u. 18.
Tudnivalók az átvételről és egyebekről:
Az aukció ára a 2 jegyre együtt értendő.
A jegyek átvehetők Budapesten (ahol vagy előre egyeztetünk helyet és időt, vagy napközben a Moszkva tér környékén bármikor jó nekem), vagy ajánlott postával küldöm a vásárló költségére (+325 Ft).
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással és 2011-es hideg/meleg étkezési utalvánnyal (ezt azért még leütés előtt pontosítsuk, mert nem mindegyik kibocsátót tudom hasznosítani)
A megadott áraimmal kapcsolatban nem folytatok levelezést (pl. háborgás, méltatlankodás, vádaskodás), néhány esetben viszont lehet alkudni - ha nem válaszolok az ajánlatodra, akkor az nem volt alkuképes.
Hetente több aukciót indítok, néha 1 Ft-ról is, ezért ha gondolod, vegyél fel kedvenc eladódnak, hogy automata levélben értesülj az új aukcióimról és máris licitálhass a jegyekre.
Mivel egy színházjáró nagy létszámú baráti közösség jegy-beszerzője vagyok és magam is hetente nézek meg valamilyen előadást, ezért szinte minden előadásra tudok jegyet szerezni, tehát az aktuális aukcióimon felül nyugodtan jelezhetsz felém Te is az egyik terméklapon (kérdezhetsz is bátran tartalomról)
Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem gyakori és elégedett partnerem leszel : )

Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 12:13
. Pletykafészek 2 db jegy 05.19 6.sor Centrál - Jelenlegi ára: 8 000 Ft