2011. május 28., szombat

moll maximo csúcsminőségű ergonomikus íróasztal - Jelenlegi ára: 99 990 Ft

Moll maximo csúcsminőségű ergonómikus, gerincbarát íróasztal,   moll maximo mobillight asztali lámpával.
Moll maximo Mobilight asztali lámpa alkalmas minden íróasztal és számítógépasztal megvilágítására. Megdöntött asztallaphoz is teljes értékű megvilágítást szolgáltat. Görgős rögzítőeleme egyszerű és biztonságos rögzítést biztosít az asztallapon, és lehetővé teszi az oldalra való elmozdítást. Jobb- és balkezes megvilágításra is alkalmas. Energiatakarékos kompakt fénycsővel üzemel (OSRAM DULUX S 11W, foglalat G23). Szélesség: 41 cm
Moll maximo booster íróasztal fiókokkal:
Íróasztal fiókokkal. A fiókszekrény jobb vagy bal oldalra egyaránt felszerelhető. Legfelül műanyag rendezőfiók található rekeszekkel, pohártaróval, beépített hegyezővel, ragasztószalag tartóval és titkos dobozzal. Alatta két hagyományos fiók található, melyek mindegyike két A/4-es méretű rekeszre osztható. A felső fiók együtt lezárható a rendező fiókkal. Legalul kíhúzható papírtálcát tartalmaz, melyben A/3 mértű papírlapokat is lehet tárolni. A felhasználó testmagasságához kompromisszum nélkül beállítható az asztal magassága 10 fokozatban. Munkalapja max. 30° szögben fokozatmentesen dönthető. Ergonomikus ülőmunkát biztosít a legkülönbözőbb tevékenységekhez, mint pl. írás, olvasás, rajzolás, stb. Számos kiegészítőelemmel bővíthető, kiegészíthető. Lekerekített élek, lágy műanyag szegélyek gondoskodnak a biztonságs használatról a gondos tervezés és gyártás melett. Az asztal bükk, A lábak alumínium színre festett acéllábak. Az asztal teherbírása 30 kg.
Méretei: 121cm hosszú, 70cm széles, magasság 53-82cm 63-100cm, illetve 73-121cm között állítható. Magasságállítás 10 fokozatban vagy fokozatmentesen.
Az íróasztal összértéke: lámpa új ára 57e forint, íróasztal ára 200e forint. Most ennek töredékéért az Öné lehet! Teljesen hibátlan állapotú, megkímélt, olyan mint új korában.
7 éves gyerekektől egészen a felnőttekig mindenkinek ajánlott, a helyes testtartás, és az egészséges gerinctartás miatt.
A képen látható két fiókos konténer nem az aukció tárgya!!
 


Jelenlegi ára: 99 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 21:28
. moll maximo csúcsminőségű ergonomikus íróasztal - Jelenlegi ára: 99 990 Ft