2011. május 28., szombat

Tolnai Ottó: Szög a nadírban - Jelenlegi ára: 1 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szög a nadírbanA könyv listaára: 1699 Ft. Leírás:
Tolnai Ottó vajdasági magyar költő a magyar irodalom egyik legeredetibb alkotója, több verseskötet, interjúregény és szépirodalmi alkotás szerzője. Kedvelt alakjai a festők, képzőművészek, és az e körből származó barátságai egész életét végigkísérik. Ezzel a kötettel, mely az Ünnepi Könyvhétre jelent meg, fiatalon elhunyt barátainak, Kovács Antal magyarkanizsai szobrásznak és Vajda János (Deszka) fotóművésznek állít emléket. Kovács Antal néhány rajzát és szobrai egy részét testálta rá, Vajda János harmadik barátjukkal, Nagy Józseffel közösen készített fotóit hagyományozta a barátra. Mint költőnek talán nem kellett volna ennyi idő e kis könyvhöz, de mint szoros lelki közelségben élő barátnak szükséges volt a több éves eltávolodás ahhoz, hogy avantgárd szabadverseivel más számára is átadhassa, mit jelent, mit jelentett e két ember neki, és mit jelentenek szobraik, fotóik a ma embere számára. A kötetet illusztráló szoborfotók ragyogó sötétsége, érzéseket közvetítő alaktalansága, arctalan mozgalmassága, a nyitott szájak merevsége, a fehér fejek visszahúzódó némasága megdöbbentő erővel közvetíti az Embert. A sárral dolgozó ember elhagyatottságát, a születés boldogsága melletti halálos kimerültséget, az élet ellen védő esernyő oltalmát, vagy a magányos ember dacát a kötetből nemcsak maguk a szobrok, hanem Vajda János fotói, fény-árnyék játékai fokozzák teljes esztétikai élménnyé. E rendhagyó képzőművészeti tárlatot ajánljuk a szobrászat, az irodalom és a fotózás kedvelőinek egyaránt. ISBN: 963-369-182-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 445 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 02:11
. Tolnai Ottó: Szög a nadírban - Jelenlegi ára: 1 445 Ft