2011. július 26., kedd

Deli Pro késkészlet AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Deli Pro késkészlet
Deli Pro a csodálatos kés a vágás útmutatót, mely beállítja, hogy bármilyen vastagságú. Deli Pro is great for slicing meat, vegetables, fruits and bread. Deli Pro nagyszerű szeletelés húst, zöldséget, gyümölcsöt és kenyeret. Thick or thin, the Deli Pro slices evenly and neatly, everytime - just like the deli! Vastag vagy vékony, a Deli Pro szeleteket egyenletesen és szépen, mindig, - csakúgy, mint a deli!
Deli Pro the knife with a slicing guide. Deli Pro a kést a szeletelés útmutatót.
Deli Pro is a special knife with a guide that adjusts for perfect thickness slicing every time. Deli Pro egy speciális kés útmutató, mely beállítja a tökéletes vastagság szeletelés minden alkalommal. Simple and easy! Egyszerű és könnyű! Just turn the knob to adjust the slice thickness from ultra thin to thick & hearty slices. Csak fordítsa el a gombot, hogy állítsa be a szelet vastagság az ultra vékony és a vastag-és kiadós szelet.
Deli Pro comes with a FREE safety fork, which securely holds food in place when slicing. Deli Pro tartalmaz egy ingyenes biztonsági villát, ami biztonságosan tartja az élelmiszer az esetre, ha szeletelés.
JELLEMZŐK:
Adjustable Guide For a Variety of Slice Sizes Állítható Útmutató a különböző Slice méretek
Professional Grade Stainless Steel Blade Professzionális minőségű rozsdamentes acél penge
Benefits: Előnyök:
Perfect Even Slices Every Time Tökéletes Még szeletek Every Time
Fork Holds Food Securely in Place Keeping Hands Safe Villás Tart Élelmiszer biztosan a helyén kell levennie kezét Biztonságos
Includes: Tartalmazza:
Deli Pro Knife Deli Pro kés
Safety Fork Biztonsági villa



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:00
. Deli Pro késkészlet AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft