2011. július 26., kedd

Louf, André: A többi - kegyelem - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A többi - kegyelemA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Jelen kötet szerzője, aki a fülszöveg szerint a nyugati monisztikus lelkiség egyik leghitelesebb képviselője, több mint 30 éves apáti tapasztalatait osztja meg olvasóival a spirituális kíséréssel (magyarul gyakrabban lelkivezetésnek fordítják) kapcsolatban. Műveiben általában a szerzetesi tapasztalatot fordítja le olvasói számára. Azok a hívő keresztények forgathatják haszonnal a könyvet, akik a környezetükhöz, a többi emberhez fűződő viszonyukat próbálják meghatározni, és akik azt keresik, hogyan lehetnének kovásszá embertársaik számára - tudjuk meg a fülszövegből. Könyvében arra az evangéliumi türelemre tanít, amely saját felelősségünket, embertársaink szabadságát és az Istenbe vetett hitet egyaránt szem előtt tartja. Ennek tükrében a szerző meghatározása szerint A kísérő segít a másik embernek, hogy ... megszülessen önmaga számára, a saját valódi énje számára. A kísérő elkísér, vagyis a másik mellett halad, ugyanazon az úton. Figyelmeztet az akadályokra és segít őket elkerülni. Nem előzi meg a másikat, mégcsak nem is követi.... Az előszóból megtudhatjuk, hogy a kötet a férfi és női rendek képzéséért felelős szerzetesi elöljárók kanadai, belgiumi és írországi tanácskozásinak anyagából született, s először 1986-ban jelent meg. A mű elsősorban leíró jellegű, a spirituális reflexió és a bevezető kézikönyv határán szerzője nem pszichológus, így a lélektan eredményeit csak fenntartással alkalmazza, ugyanakkor merít más lelki mesterektől is. Annak ellenére, hogy szerzője szerzetes, nem csak a szemlélődő lelkiséget képviseli, ötvözi az aktívabb lelkivezetés tapasztalatait is. Egyes fejezeteiben egyebek mellett a spirituális kísérés mai tapasztalatairól, tárgyáról, a kísérő és kísért személy kapcsolatáról, a kísérő beszélgetésről olvashatnak a téma iránt érdeklődő olvasók. ISBN: 978-963-9226-97-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:35
. Louf, André: A többi - kegyelem - Jelenlegi ára: 2 380 Ft